Conditii de Transport

Cu 24 ore inainte de plecare transportatorul nu mai poate restitui contravaloarea biletului. Calatorii vor fi prezenti cu 30 de minute inainte de ora plecarii in cursa pentru verificarea documentelor de imbarcare. Nici o plecare nu poate fi amanata (intarziata) din cauza intarzierii calatorilor. Nu ne asumam raspunderea documentelor necorespunzatoare de trecere a frontierei. Transportul animalelor este interzis.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:

1. carte de identitate

2. pasaport

3. imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Informatii despre calatorie puteti obtine la sediile agentiilor firmei sau la telefon. In pretul biletului pot fi incluse si bagajele. Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar si luate doar in limita spatiului disponibil din autocar. Firma nu isi asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar. Este interzis ca pasagerii sa aiba in bagaje bauturi alcoolice si mai mult de 2 cartuse de tigari.

Bilete

La inscrierile efectuate in ziua plecarii sau direct la autocar, veti primi documentele necesare la fata locului. Biletul trebuie pastrat pe tot parcursul calatoriei. Biletele pierdute sau furate nu

pot fi inlocuite. Biletul de calatorie este nominal, nu este transmisibil si trebuie prezentat personalului de serviciu al societatii sau organelor de control. In cazul intreruperii transportului din vina calatorului, biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returneaza. Returul calatoriei trebuie confirmat cu cel putin 48h inaintea calatoriei.

Calatorie

In calatoriile dumneavoastra cu autocarele noastre sunteti insotiti de soferi profesionisti cu experienta. Cu incredere si buna dispozitie, personalul nostru va face totul pentru a va sigura o calatorie cat mai placuta. Calatoriile se efectueaza fara innoptare. Firma nu isi asuma responsabilitatea eventualelor intarzieri datorate timpului nefavorabil, a traficului sau a asteptarilor in vami.

Conditii Generale de Transport Colete :

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru valorile aflate in bagajele fara insotitor nedeclarate. Interzis transportul tigarilor si bauturilor spirtoase in bagajele neinsotite. Transport animalelor este interzis. Termenii si conditiile se pot modifica fara anuntari in prealabil, este de datoria clientilor sa se asigure ca au toate informatiile, daca exista neclaritati atunci vorbiti direct cu un operator pentru a afla cu exactitate informatiile necesare.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes