Acest website este de vanzare! Pentru cerere oferta contactati-ne la 0727.742.735

Bilete-transport.ro este de vanzare: momentan, dupa cum se poate vedea, targheteaza transportul de persoane si colete din tarile Anglia, Franta, Germania si Italia, pentru rezervari bilete de autocar si bilete de avion. Daca doriti, si firma Dvs. efectueaza transport pe mai multe rute, atunci ne putem ocupa si de asta, putem adauga mai multe tari europene si sa ne ocupa de SEO pentru a va aduce mai multi clienti si pentru tarile respective. Pret negociabil.

Optiuni de cumparare: puteti plati doar pentru lead-uri efective sau sa achizitionati intreg site-ul. Ce presupune un LEAD? inseamna ca veti plati doar atunci cand va trimitem un client. Putem seta un numar de telefon VOIP nou, separat, ce va avea functii de redirectionare a apelurilor de la clienti catre numarul de telefon al firmei Dvs. In acest fel, clientii vor apela numarul nostru, iar apelul va fi transferat catre Dvs. si se va inregistra automat intr-o lista pe care o puteti vedea pentru a calcula numarul total de clienti pe care vi l-am trimis. A doua optiune este sa achizitionati acest website si aveti control total.

SERP

Ce include pachetul:

  • website turism cu continut inclus  (agentiile cer in mod normal peste 100 euro pentru realizare site)
  • domeniu inregistrat la Hostico pana in 2017  (cca 10 euro, puteti alege sa il transferati la alta firma)
  • gazduirea este achitata deja in avans pana in 2017  (maxim 30 euro/an, incepand cu 2017)
  • optimizare pentru motoarele de cautare  (SEO deja facut), nu este necesar sa investiti in SEO si promovare (in mod normal costa minim 200 euro)
  • sunt incluse pagini Facebook, anunturi, videoclipuri (care aduc clienti din afara website-ului)
  • template premium (si mobile responsive) de 59$ si plugin premium de 80$ (care permite adaugarea usoara de noi destinatii) sunt incluse

Daca doriti, puteti opta si pentru alte servicii precum:

  • adaugare noi tari/rute (gratis) pana la 6000 noi rute
  • continuare promovare si SEO pentru a aduce mai multi clienti
  • promovare Facebook social media targhetata pentru tarile dorite
  • administrare site, modificari grafica, logo etc

Acest website va aduce clienti inca din prima zi, primim in fiecare zi telefoane si mail-uri de la persoane interesate! Se poate cere DEMO GRATUIT (sa inlocuim numarul nostru de contact cu cel al firmei Dvs. daca doriti sa testati). Traficul este in crestere, si datele sunt transparente.

Puteti recupera investitia usor in mai putin de 3 luni, in functie de veniturile obtinute pentru fiecare client. Exemplu: daca acest website va aduce in medie 2 clienti pe zi, si castigati 50 RON/zi, atunci in 2 luni va recuperati aceasta investitie, iar restul anului obtineti doar PROFIT !

Daca nu detineti un site pentru rezervari bilete, puteti colabora cu o firma care va cere intre 500 si 1000 de euro pentru a realiza si optimiza site-ul Dvs. Insa ce garantie aveti ca va vor aduce clienti? Nu este mai convenabil o investitie mai mica si mai sigura, precum acest website?

Datele se vor actualiza in curand, codul pentru statistici a fost adaugat abia in martie, in aprilie vor aparea. Trafic zilnic pe http://t5.ro/trafic/118493497/

Trafic lunar:

download

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes